(vídeo) The Grefg diu a El Hormiguero que Andorra és “Youtuberlandia”

El youtuber, que viu a Andorra des de fa quatre anys, considera que els mitjans espanyols han anat "a saco" contra el col·lectiu

El youtuber resident The Grefg, que recentment va batre el rècord mundial de visites al mateix temps a Twitch amb 2,5 milions, va ser entrevistat a l’Hormiguero presentat per Pablo Motos i va parlar de la polèmica amb la marxa dels youtubers. Segons TheGrefg Androra és “Youtuberlandia”. Va afirmar que viu a Andorra des de fa 4 anys i que “cada persona té la llibertada de residir i tributar on vulgui, perquè és una cosa legal. Aquests dies s’ha obert un debat moral que, en realitat, no tindrà cap resposta perquè tots els punts de vista són respectables”. Va afegir que creu que “els mitjans de comunicació han anat ‘a saco’ per nosaltres, pot ser que per qüestió d’audiència, per qüestió de considerar-nos competència i s’ha focalitzat en els Youtubers i crec que aquest punt de vista és erroni”.

Per a The Grefg caldria parlar d’una altra cosa: “Crec que el debat és, com podem fer perquè aquest tipus de riquesa torni al país? Aquest seria el debat”, ha reflexionat i ha seguit: “La tecnologia està descentralitzant el treball, i pots exercir-lo des d’on prefereixis. El problema és que s’ha posat el focus mediàtic en els youtubers”.

Al mateix temps també ha dit que si ara mateix els impostos a Espanya fossin com els d’Andorra es quedaria al Principat perquè “estic content” i ha afegit que, tot i així, “Espanya és un país fantàstic i només cal viatjar a altres països per comprovar-ho”.
Vídeo: Pablocg05 yt
Exit mobile version