(vídeo) La Sexta reprograma per al divendres el reportatge ‘Andorra: las dos caras’ d’Equipo de Investigación

L'espai, rellevat per un altre la setmana passada tracta sobre els youtubers i gent benestant que arriba al Principat en comparació a com viu la classe treballadora

‘Andorra: las dos caras’ es podrà veure divendres a un quart d’onze de la nit a La Sexta, segons s’ha anunciat oficialment. El reportatge havia de ser emès divendres passat, però va ser substituït per un anomenat ‘Juego Sucio’ sobre la detenció de l’exfutbolista Carlos Aranda per una plantació de marihuana, a més de tractar sobre les compres de partits de futbol on el jugador suposadament havia estat involucrat.

La suspensió no va ser massa ben explicada, excepte justificant-la perquè el ‘cas Aranda’ era d’actualitat. ‘Andorra: las dos caras’ és un programa d’Equipo de Investigación que tracta sobre els hipotètics dos mons que conviuen al Principat. D’una banda els youtubers i altra gent benestant que ve a residir i per l’altra els problemes que tenen part dels assalariats per arribar a final de mes.

Equipo de Investigación ha fet un nou tariler on surten els dos protagonistes que ja ho feien en el primer: el youtuber Corbacho i el president d’Unió Sindical d’Andorra (USdA) Gabriel Ubach. Tot i que també hi ha una declaració de la xicota de Corbacho que és andorrana. Ubach explica en el tall del trailer que li sembla bé que puguin venir youtubers i que vulguin tenir el seu “Ferrari”, però també els treballadors del país “han de poder viure dignament”. Tot i que està previst per a les 22.15h, en el trailer s’ha mantingut l’hora de divendres passat (22.30h) perquè suposadament han mantingut el mateix muntatge.

Exit mobile version