Un fiscalista diu que els youtubers han fet apujar la construcció i els preus dels pisos d’alt standing

Pere Augé diu que la demanda d'habitatges d'alta gamma és encara és més alta que l'oferta, però que en el futur s'equilibrarà

Pere Augé durant l'entrevista en el programa La Rotonda d'Andorra Televisió.

L’expert en fiscalitat Pere Augé ha explicat que l’arribada de youtubers a Andorra ha fet créixer el nombre d’edificació d’habitatges d’alt standing perquè la demanda és superior a l’oferta. Al mateix temps aquesta recerca de pisos o cases d’alta gamma ha fet augmentar els preus. Augé, en una entrevista al programa La Rotonda d’Andorra Televisió, ha assenyalat que ara s’estan començant a construir un bon nombre d’habitatges i que per tant en el futur s’equilibrarà oferta i demanda amb una estabilització dels preus. “El parc immobiliari està creixent i això és positiu sempre que es mantinguin els marges per conservar la natura d’Andorra i aquest és un punt on crec que tots estarem d’acord”, segons ha indicat.

El fiscalista ha recordat respecte a la polèmica amb la residència fiscal dels youtubers a Andorra que aquests professionals aconsegueixen fins al 90% de les seves visites, i per tant dels ingressos, fora d’Espanya. Per tant els diners els generen fonamentalment en altres parts del món i per tant el fet que siguin espanyols no ha d’estar vinculat amb la seva residència fiscal en un altre país. Augé ha assenyalat que aquest fenomen de canvis de residències es dóna en molts altres països més enllà que Espanya.

 

Exit mobile version