“El meu ‘cumple’ serà el Festival Morritos i vindrà Letícia Sabater a Andorra a fer el show salchipapa”

Hector 'el Morritos' Quintana és un influencer de Canillo amb 244.000 seguidors a Instagram, extertulià a programes 'rosa' i exMíster Gay

Héctor 'el Morritos' Quintana en la seva entrevista a Ràdio Nacional.

Héctor ‘El Morritos’ Quintana, 32 anys, de Canillo. Extertulià de Mujeres, Hombres i Viceversa. Extertulià de Sálvame. Guanyador de Mister Gay Girona. Tatuatges a tot el cos, amb un parell al front i un a la cara, per exemple, i arracades diverses. Influencer amb 244.000 seguidors a Instagram. És un dels andorrans amb més impacte en les xarxes, tot i que la seva feina habitual és en una botiga de roba. S’autoanomena Héctor el Morritos i ha explicat en una entrevista al programa Avui serà un bon dia de Ràdio Nacional que li encanta l’espectacle i que a Andorra cal fer coses diferents perquè sinó és molt avorrit.

Dins del món del showbussiness on es mou l’influencer andorrà, explica que està a punt de celebrar un cumpleanys de forma sonada a Andorra. “Celebraré el meu ‘cumple’ aquí al maig. Faig trenta-tres. Portaré a la Letícia Sabater perquè faci el show del Salchipapa. Faré un festival. Pujarà perquè és amiga. S’ha de ser diferent. ‘Liar-la parda’. Vindrà la Núria De Gran Hermano, l’Adan de Mujeres, Hombres i Viceversa. Serà el Festival del Morritos”.

Quintana s’ha declarat fan de Rosa Gili “encara que abans jo era liberal”. Però, en canvi, no li agrada Sergi González Camacho com a cònsol de la capital. “Jo pensava que a Andorra la Vella, el Sergi seria un bon cònsol. I, ostres, ens hem equivocat. Hem tret a la Conxita per posar aquest altre. Veig ‘molts ‘enxufes’, moltes cosetes així que no m’agraden. ‘Joder telita, el que jo em pensava que era més tranquilet'”.

Exit mobile version