La policia acudeix a un domicili per un assumpte familiar i acaben descobrint objectes robats per valor de més de 5.000 euros

La detenció es va produir a les 21:30 h el passat dimarts

Edifici de la policia.

El passat dimarts 3 de maig a les 21:30 hores a Andorra la Vella la Policia va detenir un home -resident de 22 anys- com a presumpte autor de diferents il·lícits patrimonials. Els agents van acudir en un domicili per una problemàtica familiar, i allà la patrulla observa que l’interessat gaudeix d’un equip de música que a simple vista es veu que és d’un valor econòmic important, i no usual per a un domicili.

És així que un dels components policials associa aquest aparell amb una denúncia que s’havia fet d’aquest, amb d’altre material electrònic, el dia 18/04/2022 (el valor del perjudici ascendeix a 3.273 euros). A més, també se li troben altres objectes (ordinador portàtil, pantalla d’ordinador, cadira de despatx, 2 aparells de telefonia mòbil), que havien estat denunciats pels seus propietaris en el decurs dels mesos de febrer a abril, denúncies per perjudicis de 1.400, 260 i 163 euros, el que fa un perjudici total de 5.096 euros.

Exit mobile version