Tercer mort pel virus en un dia i s’arriba a les 110 víctimes

Entre ahir i avui hi ha hagut la defunció de tres pacients que estaven a l'hospital

Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Després que el Govern anunciés aquest dilluns la mort de dos pacients a l’hospital Nostra Senyora Meritxell, de 80 i 89 anys, el ministeri de Salut ha comunicat aquest dimarts una nova defunció lligada a la pandèmia. Es tracta d’una persona que també estava ingressada a planta del centre hospitalari i que ha traspassat durant les darreres hores. Això provoca que les víctimes del coronavirus ja ascendeixin fins a les 110. Tres morts en un dia.

La notícia arriba en una jornada en què s’han detectat 27 nous contagis, per la qual cosa el nombre de casos totals se situen en 10.739. Seguint la tendència dels darrers dies, es registra una millora en els casos actius, que baixen fins als 344 (-14). Fins al moment, a més, són 10.285 les persones que ja han superat la malaltia.

Malgrat les defuncions, la pressió sobre el sistema sanitari també continua millorant. Actualment 10 persones resten ingressades a planta (-1) i 7 (-2) a la Unitat de Cures Intensives (UCI), on 6 d’elles (-1) requereixen ventilació mecànica. Tanmateix, la planta Covid del Cedre no acull cap cas positiu.

En relació amb la campanya de vacunació, el ministeri de Salut ha informat que durant aquest dilluns es van administrar un total de 42 vacunes. Segueix, per tant, el ritme de vaccinació previst.

Finalment, pel que fa a la població escolar, 3 aules estan sota vigilància activa, una de manera total i dos parcialment, i 23 es troben sota vigilància passiva.

Exit mobile version