Resma Punjabi va assumir el càrrec de cap de l’Agència de Protecció de dades el passat octubre i ha explicat que hi ha un problema important dins de l’equip perquè la inspectora Gemma Gasset no vol treballar en l’entitat tot i haver estat nomenada pel Consell per aquesta tasca. Segons Punjabi, “actualment, l’equip de l’Agència no hi pot comptar amb ella perquè mai s’ha vinculat ni ha mostrat cap interès amb la institució, cosa que encara dificulta més la gestió interna”.
A l’Agència “treballa una inspectora, una secretària-administrativa i jo. Hem de fer grans esforços per arribar a tot i amb un nivell de qualitat adequat. En ser poques persones, hem de ser polivalents i fer tasques de tot tipus. Això és un problema perquè jo com a cap no puc tenir una perspectiva estratègica a llarg termini quan el dia a dia m’he de centrar en tasques tècniques i administratives. Amb més recursos podríem professionalitzar l’Agència i disposar de perfils tècnics especialitzats en àmbits, com l’àrea de comunicació, la internacional, finances o d’altres. Actualment tot això ho acabem assumint entre tres persones. Per tant, tampoc podem realitzar les inspeccions que caldrien o ens veiem molt limitades i això es complica amb una llei nova i obstaculitza donar un bon servei o vetllar pel compliment de la llei”.
La baixa gairebé permanent de la inspectora de l’Agència de Protecció de Dades (APDA) s’ha convertit en un problema polític. La inspectora va ser proposada per Ciutadans Compromesos per ocupar un dels llocs d’inspectora a l’Agència de Protecció de Dades, mentre que la directora Resma Punjabi va ser proposada pels liberals. Punjabi va ser elegida com a directora pel Consell General en la sessió del 14 d’octubre i va jurar el 15 de novembre i també van jurar les dues inspectores.
Gasset va agafar de forma sobtada la baixa quan portava poc a la feina i ha continuat demanant baixes constantment. Va tenir un xoc amb Punjabi, segons fonts coneixedores del cas, perquè volia poder treballar des de casa i la directora va negar-se adduint que la feina havia de ser presencial. L’absència s’ha allargat mesos i Punjabi es va queixar a la Síndica Roser Suñé perquè la sobrecàrrega de feina era un problema evident. I aquí va començar el xoc polític perquè, al cap i a la fi, va ser un nomenament polític.
Aplaudeixo la Sra Punjabi per denunciar aquesta mena de comportaments. La Sra Gasset la paguem de la butxaca de tots; o presenta la dimissió o se l’ha d’acomiadar de manera inmediata per justa causa i reclamar-li que torni els sous cobrats pel morro sense presentar-se a treballar. Fins aqui hem arribat! Com a ciutadà em nego a pagar un euro a aquest tipus de poca-vergonyes
Que pena veure gent treballant 8 hores per guanyar un sou i aquesta senyora vivint del conte des del minut 1 i segurament conbrant bé.
Si la causa de la baixa és la mala relació amb l’altre persona de la feina s’ha de reposicionar / desvincular a la persona que demana les baixes, ja que si torna a la feina tornarà a tenir la mateixa patologia. Això és extensible a totes les que demanen baixa per depresió i la causa és la feina. Tanmateix si es torna a donar situacions similars amb el/la mateix/a cap, aleshores s’ha de revisar el comportament d’aquest/a cap, per a veure si té o no el perfil adequat per a desenvolupar la posició, i actuar en conseqüencia.
El problema sempre és el cap o pot ser una persona irresponsable amb poques ganes de treballar? Que revisin bé l’historial d’aquesta persona
El que no pot ser es que s’agafin baixes inventades ja que es una estafa per a la CASS i una estafa per a tot els contribuients d’Andorra.
La Sra. Gemma Gasset es un clar exemple d’estafa i, no nomès s’hauria de quedar sense feina, també s’hauria de denunciar per ESTAFA a la justicia. 1 setmana treballant, 9 mesos de baixa perque no aguanta al seu cap? i cobrant +3k al mes? Que som gilipolles o que?
Per una vegada defenso a la directora, si la inspectora vol treballar de casa, ok, al carrer. Quan hi havia pandèmia sí, però ara…. cal una persona que treballi dur i que faci treball de carrer, és a dir, patejar… ja està bé de mantinguts a 4.500€ al mes.
Déu estar ofesa perquè Liberals va prevaldre el seu pes i col·locar Punjabi a la direcció. Com no sóc la dire no jugo. Doncs no cobras, bonica. A qui té que demanar explicacions és al seu partit, perquè va preferir una psicòloga a una jurista, potser la resposta no li agradarà
El problema no es la inspectora, el problema es la directora
per això deixo de treballar? Si anés al reves li tallen el coll a la directora però és clar com no té cognom de pes. En fi.. que segueixi a casa i cobrant bé
Si es un carrec designat per el consell general, que la canviïn
Felicitats per dir allò que molts pensem. Flac favor fa aquest cas a la classe política de la Massana.
Pais de pandereta. Tot es copia d’Espanya i aixi ens va …
Gracies percdir la veritat Resma !
I la “directora” de l’Agencia de PROTECCIÓ DE DADES” publica tal article amb dades sobre una baixa médica???? Ja ens agafaran confesats!!! Els draps bruts es renten a casa. Quin poc lideratge Sra. Punjabi.
En primer lloc, segurament aquest article no l’ha escrit la Sra. Punjabi. En segon lloc, que la Sra. Gemma Gaset (un càrrec públic) no s’hagi vinculat mai amb l’agència i ni s’hagi interessat per la institució, cobrant un sou, això si que es indignant. Tb és indignant, que hagi persones com tu que defensin aquest tipus de gent. Quan tots paguem a la Sra. Gaset de la nostra butxaca, preval aquesta informació i no pas la privacitat d’aquesta “treballadora”. Els draps están ben nets, pero malauradament hi ha gent com tu que els embruta.