Pubs i discoteques reobriran a partir de l’1 d’octubre (en proves) sense mascareta, fins a les cinc del matí i només vacunats

El serctor ha manifestat que el Govern ha comunicat la decisió aquest matí

Local nocturn d'Andorra abans de la pandèmia.

L’oci nocturn podrà obrir a partir de l’1 d’octubre i per tant es podrà accedir a pubs i discoteques després del tancament que s’allargava des del març del 2020. L’obertura en dues setmanes, segons els representants del sector de l’oci nocturn, ha estat comunicada en una reunió aquest dimarts al matí, segons ha informat ATV. Govern ha matisat que l’obertura serà en proves pilot i no absoluta.

L’obertura no serà, però per a tothom ja que només es permetrà l’entrada a les persones que tinguin la doble pauta de vacunació. No caldrà l’ús de la mascareta, però només podran entrar aquells que presentin la doble pauta de vacunació. Hi haurà l’alternativa de presentar una PCR de com a molt 48 hores d’antiguitat cada dia que vulgui entrar. L’horari serà fins a les cinc del matí, amb l’aforament limitat al 70% i l’octubre es considerarà període de prova. Si a l’octubre tot ha anat bé passarà a ser definitiu per al novembre.

 

Exit mobile version