Poble Andorrà continua creixent i tanca el 2022 amb 8,6 milions de visites

La xifra s'aconsegueix quan el mitjà no ha arribat encara als tres anys de vida

Poble Andorrà continua el seu creixement de visites, tot i la tendència general a la disminució entre els mitjans un cop superat el ‘boom’ de la pandèmia. Durant el 2022, el digital ha aconseguit 8,6 milions de vistes a pàgines, segons les dades que ofereix Google Analytics. Aquesta xifra representa un increment de l’1,64% respecte als 8,4 milions que es van registrar al 2021. L’augment no és petit, però sí molt important en un context on la pràctica totalitat dels mitjans han perdut visites un cop ja no hi ha hagut confinament. Cal recordar que Poble Andorrà ni tan sols ha arribat al tercer any de vida ja que el tercer aniversari de l’inici serà el 14 de març.

Encara que les visites han augmentat, el nombre d’usuaris ha baixat ja que tot un conjunt de persones que estaven pendents de les notícies de la pandèmia un cop s’ha relaxat la situació han deixat de consumir informació digital. Concretament, s’ha passat de 585.000 a 492.000 usuaris. Pel que fa als orígens dels usuaris, hi ha uns 290.000 d’Andorra (totes les IP’s del país ja que tothom en té diverses com el mòbil, el wifi de casa, la feina, els locals…), uns 130.000 d’Espanya, uns 40.000 dels Estats Units i uns 16.000 de França. Hi ha visites de 177 països i els últims de la llista són Sierra Leona i Somàlia.

Tota la resta de magnituds pugen. El nombre de sessions per usuaris s’incrementa prop d’un 18% el que significa que el lector cada cop entra més cops al mitjà. I augmenta el nombre de pàgines que mira cada persona quan accedeix al mitjà. Ha passat de 3,23 pàgines de mitjana a 3,31. També s’ha incrementat el temps que passen en la pàgina, tot i que és molt poc. D’1,31 segons a 1,33.

 

Exit mobile version