A les xarxes socials s’ha fet pública una queixa sobre els serveis de l’hospital. Concretament, que un metge anestesista no atengués en català a la usuària que ha fet la crítica. No és el primer cop que una persona critica el fet que els metges no emprin el català a l’hora d’atendre els pacients. En part es deu a la contractació de personal sanitari procedent d’altres països. La usuària, alhora, ha volgut deixar clar que, fora d’això, no té cap queixa de l’hospital.
No tinc cap queixa de l'hospital, al contrari, però no em sembla bé que un metge anestesista no m'atengui en català 🇦🇩 @saasandorra @GovernAndorra
— Sandra Tomàs Marot 🇦🇩 (@SandraTomasM) March 29, 2022
doncs jo també trobo penós que al meu país no pugui parlar la meva llengua.
La gent que es queixa son uns triquismiquis ,
Això ja es una guerra perduda, avui Andorra desgraciadament es castellana
Què és important? L’idioma en què el metge us rebrà o us tractarà correctament?
Que es formin els metges en català a la universitat del país, que no es contractin de fora i s’acaba el problema.
A mi em dona igual si em parla xinès, el que no és normal és que, en primer lloc, vagis a urgències i et tinguin fora 3-4 hores amb dolors inaguantables, o actuacions degicients com per exemple, que entris per un abscés a la ingle i surtis amb recomanacions per principi d’otitis, i la pròpia pacient tingui que preguntar que què passa amb el problema que l’ha portat allà, que ni tant sols l’ha mirat!!!! O et sentis violentada perquè no criden al/la ginecòloga de guàrdia i et mira un tècnic que no té ni idea!!!!!!!!!!
Amb els sous que paguen a les noves contractacions només poden aspirar a fer contractacions extracomunitàries. És el que hi ha.
Lo importante es el trato humano ..no el idioma !!!!!
Sandra…
Que gilipollez! Noia dona gràcies que estas viva i deixa’t de xorrades.