Múltiples queixes de conductors perquè aparcar a Andorra la Vella torna a ser una odisea pel tancament del Parc Central

Durant tot l'octubre, excepte en el Pont del Pilar, faltaran les 540 places de l'aparcament més important de la parròquia perquè s'està muntant la fira

La falta de l’aparcament té un doble problema. El primer és evident: no hi ha places. El segon és la generació de moltes més cues al centre d’Andorra la Vella. Com els conductors no troben lloc van donant voltes i més voltes a l’entorn dels aparcaments públics i generen retencions.
Al Parc Central durant l’octubre podrà estacionar, però, només entre divendres 8 i dimarts 12 d’octubre per donar acollida al volum important de turistes previst per al Pont del Pilar. Després 17 dies més de tancament total i el pàrquing tornarà a ser operatiu a partir del 29 d’octubre.

El muntatge de l’envelat que acollirà la 42a edició de la Fira d’Andorra la Vella, que se celebrarà entre el 22 i el 24 d’octubre. El muntatge es va iniciar a primera hora del  dilluns 4 d’octubre, per la qual cosa la instal·lació va haver de quedar lliure de cotxes. Per això, ja el diumenge dia 3 no es permetria l’entrada de nous vehicles pels accessos del carrer Pere d’Urg i de l’avinguda Tarragona. Els problemes, però van arribar el dilluns al matí quan una onada de cotxes va començar a donar voltes cercant aparcament i fent cues davant dels pàrquings tancats.

Quan hagi acabat el desmuntatge de l’envelat, el pàrquing recuperarà les 540 places disponibles a partir del 29 d’octubre, en previsió d’un nou període d’afluència turística amb motiu del Pont de Tots Sants.

D’altra banda, entre el 3 i el 29 d’octubre, ha quedat inhabilitada provisionalment la minideixalleria situada en aquest aparcament perquè l’accés estarà tancat.

Notícia següent

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.