El Tribunal de Corts havia fixat l’entrada de l’advocat Josep Parramon a la Comella per no haver tornat la major part dels diners que deu per haver-se quedat el dipòsit d’un client. Li havien donat un any per poder tornar els 90.000 euros que devia, però només ha pogut tornar uns 40.0000. Parramon, inhabilitat, és insolvent i assegurava que no pot tornar els diners. L’execució de la sentència portaria a que hagi d’entrar al centre penitenciari a complir sis mesos de condemna.
L’advocat Josep Parramon va ser condemnat pel Tribunal de Corts a divuit mesos de presó condicional i a cinc anys d’inhabilitació per un delicte d’apropiació indeguda. Al 2012, un resident alemany a Catalunya volia una societat a Andorra i va avançar a Parramon 108.500 euros. L’alemany, però, va canviar d’opinió pocs dies després de fer arribar els diners al lletrat i va voler recuperar el capital en efectiu. En ser una quantitat superior als 100.000 euros, la legislació de l’època ho impedia. L’única opció era transferir-los a un altre compte i retirar-los a poc a poc. L’alemany assegura que només va rebre de Parramon 15.000 euros que s’hauria quedat els 93.500 euros restant.
El lletrat de Parramon va recórrer contra l’aute de presó i va rebre el suport de més de 70 advocats de. Col·legi que defensaven que no es podia enviar algú a la presó per un deute. La fiscalia no ho comparteix i s’oposa al recurs perquè assegura que la presó no és per un deute sinó per una apropiació indeguda. La sorpresa de la vista del recurs ha estat que la defensa ha comunicat que un donant anònim ha pagat els 40.000 euros que devia Parramon. Això fa que sigui molt possible que l’advocat no vagi a la presó, tot i que la fiscalia s’hi oposa. L’acusat assegura que no sap qui ha estat el seu benefactor.