La construcció del parc solar del planell de la Tossa a la frontera entre Andorra i Espanya ha obert un debat sobreels mapes que dibuixen les fronteres de tots dos països. Amb una potència de 2MW anuals, el nou parc és capaç de generar electricitat suficient per a unes mil llars. Encara que el final de la seva construcció estava previst per a aquesta tardor, els dubtes sobre si el projecte ha envaït cinquanta metres de territori espanyol posen ara en dubte el seu futur.
Les cartografies oficials d’Espanya i Andorra marquen uns límits diferents i el conflicte és clar. Segons els mapes que té l’Institut Geogràfic Nacional, la frontera espanyola inclou una part del territori en el qual s’han instal·lat les plaques, una zona plana en la qual també hi ha un dipòsit d’aigua usada per a fabricar neu artificial. Segons els mapes del Departament de Cartografia andorrà, la frontera queda diversos metres més endins, incloent-hi terrenys que Espanya assumeix com a propis.
Els mapes generals que no són ni d’Espanya ni d’Andorra donen la raó al Principat. La cartografia neutral, com per exemple la de Google, fixa clarament que tot el parc solar del planell de la tossa es troba dins del territori andorrà.
La cartografia de google no és neutral, la seva base són altres cartografies