Joan Martínez Benazet ha destacat el fet que per sobre dels setanta anys només hi hagi dues persones diagnosticades i tres per sobre de 50, amb la qual cosa es confirma que la incidència és més gran entre la gent jove. La major part dels casos es es troben en la franja d’edat de catorze anys cap avall perquè són els que no estan vacunats.
El ministre de Salut ha explicat que la franja en què està costant més que la gent es vacuni és la que va dels 25 als 50 anys, on “la resposta és una mica més baixa” que a la resta d’edats. “Se senten més segurs”, ha argumentat per justificar que la resposta sigui més baixa, però ha apel·lat a la “solidaritat” de tots aquells que no s’han vacunat perquè ho facin. En aquesta franja el percentatge es troba al voltant del 72%. “Se’ls ha de recordar que encara que es pensin que tenen menys possibilitats de patir efectes greus pel virus, també en tenen”, ha indicat Benazet.
A hores d’ara s’han administrat 108.909 vacunes –55.008 primeres dosis, 53.600 segones i 301 terceres- i que ja hi ha un 79,5% de la població major de 16 anys amb una primera dosi administrada i un 77,8% amb les dues, amb la qual cosa s’està a prop “del 80% que és la xifra desitjable” i ha incidit que la gestió de la pandèmia en la qual incideix l’executiu és la vacunació generalitzada de la població per “escapar-nos de seriosos problemes” que estan patint certs països on la immunització no està tan estesa.
Quant al fet que des de dilluns la mascareta a les aules torni a ser obligatòria, ha manifestat que s’ha pres la decisió per l’increment registrat i ha remarcat que quan la incidència davalli “la traurem, ja que no és una mesura irreversible” i la voluntat de l’executiu és que a les classes hi pugui haver la màxima normalitat possible.
jo també li recordo al ministre , que els vacunats també poden patir els efectes greus provocats per les vacunes
Primer.
Si fos una vacuna me la injectaria sense dubtaro.
Pero com que es una terapia génica experimental en fase 3, fase que finalitza al 2023, que no treballa al sistema inmunitari sino al genétic, que perd la “inmunitat” als 6 mesos, per lo que hauria de posarme moltes, (no com una vacuna que t’inmunitza quasi de per vida).
Segon.
De març del 2020 a març del 2021, just abans de començar amb les punxades.
Van haver-hi 12,300 positius de 77.000 habitants, o sigui van donar un 20% positiu i un 80% que no ho van donar.
D’aquestos 12.300 positius van haver-hi malauradament 127 defuncions, de lo que es dedueix que 127/77.000 la tasa de mortalitat es inferior al 0,20%.
Per lo tant, amb la meva formacio la taxa risc/ benefici implora totalmente la no inoculacio de un experiment, en el que les mateixes farmaceutiques al prospecte, declaren que es desconeixen els efectes adversos a mitg i llarg termini.