Espanya permet el turisme alemany per Setmana Santa, però segueix prohibit el pas lliure amb Andorra

L'executiu espanyol autoritza els desplaçaments de turistes alemanys durant la festivitat del mes d'abril i els hotels de Mallorca ja asseguren que estaran plens

El Govern espanyol ha decidit permetre el turisme alemany durant la Setmana Santa. Una vegada més, les decisions de les institucions espanyoles són contradictòries i afecten negativament al Principat. Mentre la Generalitat manté la prohibició als turistes espanyols de venir a Andorra, així com que els residents d’Andorra es desplacin a Catalunya, el Govern central d’Espanya permet el turisme des d’altres punts d’Europa.

Aquesta nova mesura també es contradiu amb la restricció de la mobilitat nacional entre les Comunitats Autònomes. Molts alemanys ja han decidit passar les vacances a Mallorca, on els hotels ja asseguren estar plens. L’aeroport de Palma es convertirà en la porta d’entrada d’Alemanya en una festivitat en què no hi haurà  ni un sol turista espanyol. Alguns espanyols no comparteixen les decisions del Govern central, perquè cap resident de la Península pot desplaçar-se a les Illes Balears, sigui per viatge d’oci o per veure als seus familiars, mentre que sí que podran anar-hi viatgers d’altres punts d’Europa que tenen una incidència de contagis que en alguns casos és molt superior a la incidència local.

Exit mobile version