Espanya embarga un apartament a Canillo d’un dels condemnats per l’espoli del ‘cas Emarsa’

La propietat era de Juan Morenilla i es troba a només 100 metres del telecabina

El cas Emarsa va destapar el saqueig de la depuradora de Pinedo per part dels càrrecs directius nomenats en el seu moment pel Partit Popular valencià. Una autèntica trama que va espoliar quasi 24 milions d’euros per mitjà de dues empreses públiques –l’Entitat Pública de Sanejament d’Aigües Residuals (Epsar), dependent de la Generalitat Valenciana, i l’Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics (Emshi). Els màxims responsables de llavors compleixen llargues de presó confirmades pel Tribunal Suprem espanyol.

Un dels condemnats, José Juan Morenilla (exgerent de l’Epsar), té un apartament a Canillo amb plaça d’aparcament i traster. Es troba a nom és cent metres del telecabina. Com Morenilla ha de fer front a una multa de 12 milions, la Justícia espanyola va demanar a Andorra embargar els béns. Després de fer-se una taxació, l’apartament ha quedat embargat i passa a ser propietat de l’estat espanyol.

 

Notícia següent

Més comentat 1

  1. Joan says:

    Per informació: els comisos a Andorra passen a ser de l’estat Andorrà un cop caigui la sentència per blanqueig. Amb Espanya no hi ha cap conveni.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *