Es registren tres noves defuncions pel virus, arribant a nou morts en deu dies

Aquest dissabte s'han registrat tres noves defuncions per la Covid-19, sumant un total de 96 morts des de l'inici de la pandèmia

En les darreres 24 hores, s’han notificat tres noves defuncions per la Covid-19, arribant a un total de 96 víctimes mortals. Entre el 14 i el 23 de gener s’han produït un total de nou defuncions pel virus al Principat. L’acceleració de les morts es deu al brot de la residència de Sant Vicenç d’Enclar, on es va informar d’un brot el passat 6 de gener. A la clínica geriàtrica es van contagiar tots els padrins, alguns d’ells amb un estat de salut fràgil. Aquestes dades fan augmentar la preocupació que segueixi augmentant el nombre de morts per la pandèmia.

Pel que fa als contagis, la xifra total de casos al Principat des de l’inici de la pandèmia de coronavirus és de 9.499 persones. Actualment hi ha 815 casos actius, entre els quals consten 21 ingressats a planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i 12 persones més estan ingressades a l’UCI –10 requereixen ventilació mecànica–. A la planta COVID-19 habilitada al Cedre hi ha 14 ingressats: 5 procedeixen de Salita, 5 de Sant Vicenç d’Enclar, 1 de la Residència Albó i 3 d’Urgències de l’Hospital.

L’executiu també ha comunicat que durant la jornada del divendres es van subministrar un total de 212 vacunes, repartides de la següent manera: 31 residents i 48 professionals del centre sociosanitari Salita, 7 professionals de la Clínica Sant Vicenç d’Enclar i 126 professionals que van rebre el vaccí a les instal·lacions del SAAS.

Finalment, pel que fa a la població escolar, 60 aules estan sota vigilància activa –16 total i 44 parcial– i 35 en vigilància passiva.

Exit mobile version