Darrer pas per a l’estabilització de la carretera d’Aixàs després de l’episodi de pluges del juliol

S'adjudiquessin els treballs d'estabilització de la calçada de la CG6 i millora de la capacitat hidràulica a l'altura de Bixessarri,

El Govern ha aprovat aquest dimecres la licitació de les obres definitives per a l’estabilització puntual de la CS-610 d’Aixàs. L’actuació s’impulsa arran de l’episodi de pluja intensa i puntual del 20 de juliol que va desbordar el torrent d’Aixàs provocant diversos danys materials a la CG6 i a la CS-610.

Així, després que a l’agost d’enguany s’adjudiquessin els treballs d’estabilització de la calçada de la CG6 i millora de la capacitat hidràulica a l’altura de Bixessarri, ara es liciten les obres que contemplen l’estabilització del marge dret de la plataforma de la carretera CS-610, amb un mur de maçoneria de secció rectangular de catorze metres de longitud.

El concurs és nacional, de procediment obert i de modalitat de contractació urgent. El plec de bases podrà descarregar-se de manera gratuïta a la pàgina web www.tramits.ad o www.e-tramits.ad, i també per aquells que prefereixin recollir-lo al Servei de Tràmits, com en el cas anterior, se’ls entregarà en una clau de memòria o bé en paper segons preus públics vigents.

Les ofertes s’han de presentar en un sobre tancat, en horari d’atenció al públic del Servei de Tràmits, fins al 24 de novembre del 2021.

Exit mobile version