Comencen les obres del nou Parc de l’Ossa que, a partir d’avui, provocaran modificacions en la circulació d’alguns carrers d’Encamp

Les obres han començat avui a les 10 h

Afectacions de carrers d'Encamp amb motiu de les obres del nou Parc de l'Ossa.

El departament de Mobilitat va informar la setmana passada a través de les xarxes socials que a partir d’avui, el trànsit a Encamp patirà diverses afectacions en alguns carrers. El carrer de la Molina quedarà tallat al trànsit. L’avinguda Príncep Benlloch canviarà de sentit i serà de sentit baixada en el tram des de la rotonda de poblet d’Encamp fins a la cruïlla del carrer del Pedral. També en l’avinguda Príncep Benlloch hi haurà un tram de doble sentit: des de la rotonda de Prat de Genil fins al carrer del Pedral. A més a més, s’obrirà el nou carrer Prat Gran de l’Areny que serà de sentit únic, des de la rotonda de poblet d’Encamp fins a l’avinguda Príncep Benlloch.

El mateix comú d’Encamp ha recordat aquestes afectacions en la circulació, que han començat avui a les 10 h del matí, amb un vídeo on explica quins trams patiran canvis a causa de les obres del nou Parc de l’Ossa.

 

Exit mobile version