Ampliació de les zones d’aparcament a Andorra la Vella

La prova pilot es vol iniciar durant el primer trimestre de l'any vinent

Els cònsols d'Andorra la Vella, durant la sessió. Foto: M. F.

El Comú d’Andorra la Vella vol descongestionar el centre posant dues zones d’aparcament. Aquestes estaran ubicades en dues parcel·les privades de prop de 8.000 metres quadrats a tocar de Santa Coloma i el passeig del riu. La seva capacitat serà de 200 places. El Comú ha arribat a un acord per llogar-les, una d’elles, però, ja està llogada i l’altra parcel·la els hi cediran a partir del gener del 2022. En la parcel·la que ja disposen, segons el cònsol menor, David Astrié, la intenció és fer una zona verda (parc verd), un parc infantil i un aparcament amb una capacitat de 70 places. Tot i que començaran a treballar en ella aquesta tardor, abans d’iniciar les obres, s’habilitarà una zona d’aparcament provisional gratuït els dies 10, 11 i 12 de juliol amb motiu del Tour de França.

L’altra parcel·la que tindran disponible a partir del gener, hi construiran un aparcament en tot el terreny. Aquesta prova pilot es pretén iniciar durant el primer trimestre del 2022.

La idea d’aquests aparcaments, com manifesta Astrié, és no sols descongestionar el trànsit al centre de la parròquia, sinó que la gent es desplaci al centre caminant.

Exit mobile version