Adéu definitiu a la temporada d’hivern: no hi haurà turisme català per Setmana Santa

La Generalitat ratifica que fins el 9 d'abril es manté el vet a que els catalans, fora de l'Alt Urgell, puguin venir a Andorra

Vergés en la roda de premsa sobre la situació epidemiològica a Catalunya.

La consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, ha ratificat avui que la prohibició de turisme català a Andorra, més enllà del pas lliure amb l’Alt Urgell, es mantindrà fins al 9 d’abril. La consellera ha indicat que la millora de les dades epidemiològiques “s’ha estancat” i per tant el tancament del perímetre de la comunitat es manté fins passada la Setmana Santa. Al mateix temps ha negat discrepàncies amb el govern central respecte a aquest afer i ha manifestat que es manté la comunicació amb l’executiu andorrà.

La decisió significa que definitivament no hi ha turisme català, com a mínim, fins a mitjan abril i, amb la situació a França, completa l’escenari de la fi de la temporada d’hivern sense turisme. La possibilitat de revertir la situació, apuntada pel govern andorrà, queda ja esvaïda i el sector sap de forma definitiva que no hi ha res a fer.

Vergés ha comentat també que a Catalunya es descarta obrir els bars i per tant esperen que durant la Setmana Santa la mobilitat sigui el menor possible i viatjant només membres de les bombolles de convivència.

 

Exit mobile version