Xavier Espot arrasa com el polític que genera més confiança (guanya de llarg a tota la resta junts)

De les 229 persones que van contestar l'enquesta, 141 van apostar pel Cap de Govern mentre que entre tota la resta sumen 88 vots

Xavier Espot.

Xavier Espot és, amb molta diferència, el polític andorrà que genera més confiança. La diferència és aclaparadora. La pregunta feta pel Centre de Recerca Sociològica sobre qui és el polític que genera més confiança recull a 419 persones. D’aquestes, només 229 van dir un nom, mentre que 190 van optar per no contestar o dir que cap. Espot va ser citat per 141 persones el que significa el 61% dels que es van pronunciar. En segon lloc van quedar el líder del PS Pere López i el ministre de Sanitat Joan Martínez Benazet empatats amb vint suports (8,7%). Èric Jover és quart amb set vots i Carine Montaner cinquena amb 5 vots. La resta estan per sota i hi ha una llarga llista de prop d’una trentena de polítics amb un sol suport.

Espot no només és el més votat, sinó que rep molts més suports que tota la resta junts. El Cap de Govern té 141 vots, mentre que si se sumen tots els vots de la resta es queden en 88. Un dels fets curiosos és que Carine Montaner, recentment escindida de Terceravia, té més suports (5) que el líder del seu antic partit Josep Pintat que suma només tres.

 

Llista dels vots als polítics que generen més confiança. Font: CRES.
Exit mobile version