(vídeo) Montaner diu que el nazisme va començar com s’està fent ara als ‘no vacunats’ discriminant una part de la població

La consellers general explica que els estudis demostren que en general un 80% de la població és 'obedient' i el 20% no se sotmet a l'autoritat quan una mesura és injusta (les mateixos percentatges de vacunats i no vacunats, respectivament)

Carine Montaner ha contestat a les crítiques que va rebre ahir per liderar la concentració contra el passaport Covid que es va fer davant de Govern. La consellera general ha gravat un vídeo on indica que la manifestació no era contra les vacunes o a favor del negacionisme, sinó a favor de la llibertat. Montaner ha recordat que el Govern va assegurar que donaria llibertat per vacunar-se o no i que ara, de facto, obliga la gent a vacunar-se perquè sense el Pass Covid no es podrà entrar en bars, restaurants, gimnasos o perruqueries.

La consellera s’ha dirigit a Joan Martínez Benazet sobre les imatges que el comparaven amb Hitler. Ha assenyalat que a ella també l’han insultat i a instat Govern a “no tenir la pell tan fina”. Respecte al nazisme, la laurediana ha assenyalat que va començar, com està passant segons ella ara amb la vacunació, amb la discriminació d’una part de la població. Per tant, l’inici del nazisme, segons aquesta teoria, tindria similituds amb la situació actual i ha alertat a “no cometre els errors del passat”.

Montaner ha anat més enllà i ha comentat que els estudis mostren que, en general, el 80% de la població és “sensible a l’autoritat” o sigui ‘obedient’, mentre que el 20% restant “no se sotmet quan l’autoritat dicta normes aberrants”. Aquests percentatges coincideixen amb el de vacunats (80%) i no vacunats (20%).

Exit mobile version