Montaner penja un article on un sociòleg demana suspendre la vacunació en massa per l’alta mortalitat que estaria provocant

Paral·lelament, la consellera ha presentat preguntes a Govern on posa ombres de dubte en el procés de vacunació

Piulada de Montaner on presenta l'article.

La consellera no adscrita Carine Montaner ha penjat un article, d’un sociòleg francès, a les seves xarxes socials on es demana que se suspengui immeditament la vacunació perquè estaria provocant presumptament una mortalitat inèdita des que existeix la medicina moderna.

“La vaccination Covid à l’épreuve des faits. 2ème partie : une mortalité inédite. La pharmacovigilance des vaccins anti-covid est déniée car elle menace l’idéologie de la vaccination intégrale portée par les industries pharmaceutiques, les gouvernements et les principaux médias. Cette vaccination de masse conduit pourtant à une mortalité inédite dans l’histoire de la médecine moderne. Il y a urgence à la suspendre pour évaluer la balance bénéfice/risque au cas par cas”.

Aquest és un resum de l’article penjat, tot i que Montaner en la seva presentació a les xarxes socials. Paral·lelament, la parlamentària ha presentat una sèrie de preguntes al Govern on també posa ombres de dubtes sobre la vacunació.

Exit mobile version