Diumenge 18 - abril - 2021
-4 °c
Andorra la Vella

Un ciclista resident ha recorregut totes les carreteres d’Andorra en 16 hores amb 12.000 metres de desnivell

Ivan García Cortina ha assolit el repte que es va marcar amb set hores i mitja dimecres i nou i gairebé nou avui

El ciclista resident Iván García Cortina, de l’equip  BahrainMcLaren, ha recorregut totes les carreteres d’Andorra en dos dies. El repte va començar  La segona jornada ha resultat extenuant, gairebé nou hores a la bici per superar un desnivell positiu de més de 6.000 metres. gairebé nou hores (08:51) per superar 6.137 metres de desnivell positiu en 189,7 quilòmetres, amb la Gallina, La Rabassa o Comella. Dimecres, va necessitar més de set hores i mitja, 07:38, per completar 178 quilòmetres amb un desnivell de 5.111 metres de desnivell, amb Ordino Arcalís, Envalira o Cortals d’Encamp en el recorregut.
El ciclista ha fet el recorregut de forma nocturna majoritàriament per poder tenir accés a totes les carreteres sense problemes amb els vehicles. Avui a les vuit i mitja del matí ha acabat després de gairebé nou hores de pedaleig.
Recorregut d’avui.
Recorregut d’ahir.
L’asturià ha completat el seu repte, «Riding a country in two days», en gairebé 16 hores i mitja per completar 367 quilòmetres i gairebé 11.400 metres de desnivell positiu entre dimarts i dimecres. I s’ha pogut constatar que «Andorra de tot menys pla».

ivan-garcia-cortina-bahrain-mclaren-andorra-2020-1

García Cortina a l’estació d’Arcalís.

 

Next Post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *